Terméktulajdonságok
Magyar
Deutsch
English
Terméktulajdonságok5 év garanciaLakókörnyezetÁpolásForgalmazókKapcsolat/Impresszum

A FOLTOKNAK ESÉLYÜK SINCS...
 
Nedvesítsen meg egy kendőt és szedje ki vele a foltot! Csak enyhe dörzsöléssel távolítható el a folt még a pórusokból is! Enyhe vagy kicsi szennyeződéseket bepermetezhet vízzel, s utána a fent leírtak alapján távolítsa el a foltot!
 
Ne használjon folteltávolítót!
 
Impregnálás vagy más kémiai termékek használata nem szükséges, hisz a novalife® olyan anyag, mely rendkívüli ellenállással rendelkezik. A szennyeződések mindennaposak lehetnek, a zsír- vagy fehérjetartalmúak, pl. golyóstoll, csokoládé, ketchup, tej, vörösbor, gyümölcslé, elszíneződés, amelyeket különösen a nem színtartó ruhadarabok okoznak (főleg a farmer) nem tartoznak a fent tárgyalt foltok közé. Győződjön meg róla, hogy egy-egy mosás vagy folteltávolítás után az anyag valóban teljesen megszáradt-e. (A nedvesen történő használatból adódó károk nem képezik reklamáció alapját!) Egy kis "baleset" történt? A novalife®-fal többé nem probléma!
 
Ápolási tanácsok
  • A folyadékot száraz, nedvszívó kendővel kell feltörölni.
  • Rendszeresen törölje le kárpitozott bútorát! Használja ehhez a porszívó megfelelő keféjét!
  • A párnahuzatok és a levehető bevonatok moshatók mosógépben 40 fokon. Használjon hozzá természetes mosószert! Ne fehérítse, a nedves anyagot ne nyomkodja ki, szárítóban alacsony hőmérsékleten szárítsa! Ha szükséges, akkor maximum 100 fokos hőmérsékleten!
  • Vasalni csak kifordítva szabad! Utána esetleg ki lehet kefélni puha kefével.
  • A foltokat vízzel és tiszta, nedvszívó ruhával kell letörölni. Nedves állapotban ne kefélje! Győződjön meg róla, hogy egy-egy mosás vagy folteltávolítás után az anyag valóban teljesen megszáradt-e. (A nedvesen történő használatból adódó károk nem képezik reklamáció alapját!)